Scoutsrestaurant 26 en 27 oktober

Beste ouders en leden,

Het ene eetfestijn is nog maar net achter de rug of het volgende staat al voor de deur. Op 26 en 27 oktober zijn jullie van harte welkom op ons jaarlijks scoutsrestaurant. Op zaterdag openen we de deuren al om 17 uur. Tot 21 uur kunnenjullie genieten van verse soep, rivierkreeftencocktails, hoofdgerechten en desserts. Op zondag serveren we dit van 11 tot 20 uur In Den Prins in ons geliefde dorp.

Handig om te weten: we kunnen naast cash ook een betaling via onze payconiq ontvangen. We raden jullie dus aan de app (‘payconiq by bancontact’) op voorhand te downloaden indien je hier gebruik van wilt maken.

Foto’s van het kamp die werden besteld  mag je ook komen afhalen aan de kassa.
Net zoals vorig jaar zal scouts Elewijt zijn steentje bijdragen aan Zemst For Life. Zo zullen wij jullie een ZFL-menu aanbieden waarvoor je 1 euro extra betaalt die integraal naar Zemst For Life gaat.
Momenteel zijn we nog volop aan de voorbereiding bezig om er ook dit jaar een topeditie van te maken! Hopelijk zien we jullie daar!