AAAARGH, piratenspel! #coronaedition

Schip ahoi makkertjes!

Ik ben Piraat Bakkenbaard, de stoerste piraat van de Zeven Zeeën! Ik was onderweg naar een grote schat vol juwelen en gouden munten toen ik plots op een ander probleem stootte… Het gaat de laatste tijd helaas niet zo goed met mijn scheepsmakkers, arrrh. De piratenwereld is zo gevaarlijk dat er heel veel piraten sneuvelen bij een piratengevecht tijdens een aanval van andere piratenschepen of overboord vallen door een heuse storm op zee! Het is zelfs zo erg dat we nog maar met de helft van alle piraten over schieten… aargh!

Ik ben dus dringend op zoek naar nieuwe piraten om mee op tocht te gaan, daarom kom ik eens kijken bij de stoere scouts van Elewijt! Willen jullie mij misschien komen helpen? Opgelet aargh, het is onmogelijk om zomaar elke burger toe te laten op onze piratenboot! Een piraat moet sterk en stoer zijn om te kunnen overleven, alleen als je kan bewijzen dat jij ook sterk en stoer bent mag je mee op avontuur… Ben je er klaar voor?! Aaargh!

Piratenspel