Elewijtse kerstmarkt

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Zaterdag 21 december organiseren verschillende verenigingen van Elewijt de jaarlijkse kerstmarkt op ons eigen kerkplein. Dit wordt voor de negentiende (!) keer de perfecte remedie tegen de koude en donkere wintermaanden!

Je kan hier in alle gezelligheid genieten van een fakkeltocht, kerstwagenspel, warme chocomelk, jenever, kerstbier en nog veel meer.

Ook dit jaar gaat de opbrengst hiervan naar het goede doel. Dit jaar kozen we ervoor om Tonuso te steunen. Tonuso is een vzw die kinderen, jongeren en hun gezin in kwetsbare en problematische leefsituaties begeleidt. Meer info over deze VZW vind je hier

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur: Fakkeltocht – Opgelet: deze start aan de scoutslokalen. Voor € 3 kan je ter plekke een fakkel kopen.
17.30 uur: Aankomst in de pastorijtuin en eerste opvoering van het kerstwagenspel door toneelkring Labyrint.
18.00 uur: Start kerstmarkt op het kerkplein
19.30 uur: Tweede opvoering kerstwagenspel.

Doorlopend vanaf 18 uur: warme chocomelk, jenever, kerstbier, gluhwein, cava, soep, pensen, paëlla, poffertjes…

Het einde is voorzien om 00.30 uur, voor de afterparty kan je terecht bij Jeugdhuis De Caravan.

Tot dan!