Groepsuitstap 6 juli

Beste leden, beste ouders,

Het is weer zover! Zaterdag 6 juli 2019 is het naar jaarlijkse traditie weer groepsuitstap!
Dit jaar trekken we met z’n allen naar Toverland met de bus.

• Wat moet je zeker  aandoen/meenemen?
    • Volledig in scoutsuniform (Hemd & short/rok & das)
    • Gemakkelijke schoenen
    • Lunchpakket
    • Extra drankje/koekje/fruitje/kleren/…
    • Regenjas (indien nodig)
    • Zakgeld is niet nodig

• Timing?
    • Verzamelen doen we om 7u30 aan de scouts. Ten laatste om 8u vertrekken de bussen. Wie te laat is, kan niet mee.
    • We zullen terug zijn rond 18u30 als het verkeer mee zit (grote vertragingen zullen op Facebook aangekondigd worden)

• Inschrijven?
    • Inschrijvingen gebeuren dit jaar online via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina. Deadline om in te schrijven is 2 juni.
    • Prijs: 1 lid = €30, elk extra lid van hetzelfde gezin €25.
    • Gelieve dit bedrag over te schrijven naar BE85 0014 0139 8406, met ‘Groepsuitstap’ + de naam/namen van uw kind(eren) in de mededeling voor 9 juni. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling!
    • Heeft u het financieel moeilijk om uw kinderen mee te laten genieten van deze groepsuitstap, dan kan je dit melden aan de groepsleiding en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Toverland bevindt zich in Nederland, door uw kind(eren) in te schrijven, geeft u automatisch toestemming dat we met uw kind naar het buitenland gaan.

Nog vragen? Je kan ons steeds bereiken op groepsleiding@scoutselewijt.be

Groetjes,

De groepsleiding,

Emma, Wannes en Zoë

Gelieve voor elk kind apart een inschrijvingsformulier in te vullen! De betaling mag wel samen gebeuren in 1 keer.