Wil jij een nieuw lid inschrijven?

Ook dit jaar verwelkomen wij graag nieuwe leden op de scouts! De inschrijving vindt plaats op Den Elewijtse Pijl op zondag 8 september. Helaas moeten we door de populariteit van onze jongste takken (kapoenen, welpen en kabouters) een ledenstop invoeren. Wees er dus vroeg bij, de inschrijvingen starten om 8 uur ‘s ochtends.

We kiezen ervoor om voorrang te verlenen aan kinderen die een broer of zus hebben dat al in onze scouts zit. Ouders van kinderen die vorig jaar al lid waren én dit jaar een nieuw lid (geboren in het jaar 2012 of 2013) willen inschrijven kunnen gebruik maken van deze regel. Zij kunnen een plekje reserveren door een mailtje te sturen met naam en geboortedatum nieuw lid + naam en tak broer / zus vóór woensdag 4 september naar groepsleiding@scoutselewijt.be. Let op, dit is nog geen officiële inschrijving! Deze gebeurt op Den Elewijtse Pijl, wel houden wij een plekje vrij voor uw kind. Indien wij geen mail hebben ontvangen kan er geen voorrang verleend worden.

Wij doen ons best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en hopen dat we elk kind een plaatsje in onze groep kunnen geven.