Inschrijvingen Kamp

Voor de inschrijvingen van het kamp organiseert de leiding van de jongste takken (kapoenen, kabouters, welpen, jong-gidsen en jong-verkenners) een aantal inschrijvingsmomenten aan de lokalen. Zo proberen we te vermijden dat de leiding tijdens de examens bij meer dan 30 (bij de kapoenen zelfs meer dan 50) huizen moet langsgaan om iedereen te kunnen inschrijven. Hieronder een overzicht van wanneer welke tak zo’n moment houdt (let op: bij de kapoenen is er een kleine wijziging):

 

Dinsdag 25 juni Woensdag 26 juni Zaterdag 29 juni Maandag 1 juli
Kapoenen Kabouters

Jong-gidsen

Jong-verkenners

Welpen Kapoenen

Kabouters

Welpen

Jong-gidsen

Jong-verkenners

 

De inschrijvingen starten om 19.30 uur. Bij de kapoenen zal er een uitgebreid infomoment zijn om 20 uur, hier geven ze de belangrijkste zaken in verband met het kamp al mee. Zorg dus zeker dat je op tijd bent! Bij de andere takken zal er geen ‘formeel’ infomoment zijn, maar als je vragen hebt, kan je dan zeker bij de leiding terecht.

 

Kan je er niet bij zijn? Contacteer dan de takleiding om samen af te spreken hoe er wel nog ingeschreven kan worden.

Bij de leden van de overige takken (gidsen, verkenners en jin), komt de leiding aan huis langs om in te schrijven.

 

We zouden bij deze ook willen vragen om zeker bij de inschrijving duidelijk te melden aan de leiding en ons (de grl) of je kind voedselallergieën heeft, waar we rekening mee moeten houden. Wij bepalen voordat het kamp begint exact hoeveel en welk eten we zullen aankopen. We moeten dus op voorhand weten of we aangepaste voeding moeten voorzien.