Kerstmarkt t.v.v. Zemst For Life op 15 december

Beste ouders, leden en sympathisanten,

Zaterdag 15 december organiseren verschillende verenigingen van Elewijt op het kerkplein de jaarlijkse kerstmarkt voor de achttiende(!) keer. De perfecte remedie tegen de koude en donkere wintermaanden denken wij zo!

Je kan hier in alle gezelligheid genieten van een fakkeltocht, kerstwagenspel, jenever, kerstbier en nog veel meer.

Ook dit jaar zullen we met de opbrengst hiervan de goede doelen van keer Zemst for Life steunen. Dit jaar steunt ZFL: Windkracht Zemst, Transplatoux en Missing You. Meer info over Zemst for Life vind je hier.

Het volledige programma ziet er als volgt uit:

17:00: Fakkeltocht – Opgelet: deze start aan de scoutslokalen. Voor € 3 kan je ter plekke een fakkel kopen.
17:30: Aankomst in de pastorijtuin en eerste opvoering van het kerstwagenspel door toneelkring Labyrint.
19:30: Tweede opvoering kerstwagenspel.
Doorlopend vanaf 18 uur: Jenever, kerstbier, gluhwein, cava, soep, pensen, paëlla, poffertjes…

Voor de afterparty kan je terecht bij Jeugdhuis De Caravan.

Tot dan!