Spaghettislag van de fouriers

Op 13 oktober staan onze fouriers weer achter de kookpotten. Deze jaarlijkse traditie is een gezellige avond waarbij we aan onze eigen lokalen kunnen genieten van verse spaghetti gemaakt door onze eigen fouriers. Van 17u tot 20 uur kan je bij ons terecht voor een lekker bordje pasta, lees voor meer info het tekstje hieronder.

Hallo,

Vorig scoutsjaar organiseerden wij (Fouriers van Scouts Elewijt) reeds onze negende spaghettislag. We haalden een opbrengst van 3216€ (eerste editie=948€, tweede editie=1111€, derde editie=1262,8€, vierde editie=1345€, vijfde editie=1810€, zesde editie=2235€, zevende editie=1317.7€, achtste editie=3630€) binnen. Daarmee kochten we materiaal voor de 5 fourages alsook voor de patrouillekoffers van Jong-verkenners/Verkenners en Jong-gidsen/gidsen. Het volgende stond op ons boodschappenlijstje:

• 10 patrouillekoffers
  • 2 grote thermossen
  • 2 grote bakpannen
  • 1 grote Stamper
  • 1 visspaan
  • 1 kooppotset voor de nieuwe patrouillekoffers => 10L , 6.2L en 4.5L
  • 1 stootkar

Ook dit jaar willen we verder blijven investeren! Door massaal naar onze tiende spaghettislag te komen helpen jullie allemaal mee. Dit gaat terug door aan de scoutslokalen en wel op zondag 13 oktober van 17 tot 20u. Inschrijven is niet nodig. Alle details vind je op de flyer die via de gekende kanalen wordt verspreid.

Tot dan, Fouriers Scouts Elewijt