Speurtocht door Elewijt #coronagame

Hallo allerleukste scoutsvrienden!

 

Zijn jullie klaar voor weer een namiddag dolle pret? Vandaag heeft het jogi-team voor top-entertainment gezorgd! Pak maar allemaal jullie vergrootglas en notitieblok uit de kast want het beloofd een mysterieuze en spannende namiddag te worden…

Er is afgelopen nacht namelijk iets vreselijks gebeurd… er heeft in Elewijt een moord plaatsgevonden… De politie heeft ons gebeld om te vragen of we een handje willen helpen bij het speuren naar de moordenaar, de moordplaats en het wapen dat hij/zij gebruikte. Wij hopen dat jullie ons willen helpen!

In moordregister dat je hier kan vinden is er een overzicht dat we van de politie hebben gekregen met de mogelijke daders, wapens en plaatsen. Aan jullie om een aantal voorwerpen, mensen en plekken uit te sluiten! Om een juist oordeel te kunnen vellen zullen jullie doorheen het mooie en zonnige Elewijt moeten stappen om op zoek te gaan naar tips. De tips zullen goed verstopt zijn dus kijk zeker goed naar alle huizen die je tegenkomt! In het document staat de wandelroute waarlangs jullie moeten lopen om de tips te vinden. Waar je de wandeling start of in welke richting speelt geen rol! Het is de bedoeling dat jullie met die tips mensen, voorwerpen en plaatsen op de lijst kunnen schrappen. Zo zullen jullie aan het einde van de wandeling weten wat er precies gebeurd is afgelopen nacht.

De politie zal tegen vanavond via facebook bevestiging geven van wie de echte dader, wat het echte wapen en op welke plaats het schandaal gebeurd is.

 

Wij wensen jullie veel speurplezier!!!