Scoutsrestaurant 27 & 28 oktober

Beste ouders en leden,

Dit weekend organiseren wij ons jaarlijks scoutsrestaurant. Wij zien jullie daar graag verschijnen! Dit zal doorgaan in zaal ‘In den Prins’ in Elewijt. Jullie zijn welkom op zaterdag 27 oktober van 17 uur tot 21 uur en op zondag 28 oktober van 11 uur tot 20 uur. Dit betekent wel dat de leiding hier gaat helpen en geen leiding kan geven. Het is zondag 28 oktober dus GEEN vergadering.
Je kan dit jaar ook betalen via de app van Payconiq. Het kan dus handig zijn als je deze op voorhand al kan downloaden.
Als je foto’s van het kamp hebt besteld op ‘den Elewijtse pijl’ of bij de groepsleiding op een zondag kan je deze komen afhalen aan de kassa.
Net zoals vorig jaar zal scouts Elewijt zijn steentje bijdragen aan Zemst For Life. Zo zullen wij jullie een ZFL-menu aanbieden waarvoor u 1 euro extra betaalt die integraal naar Zemst For Life gaat.
Hopelijk tot dan!
Vriendelijke scoutsgroeten